“It is a man’s world” is niet voor niks één van de meeste bekende nummers van James Brown. Want we hebben heel lang geleefd in een wereld die voornamelijk is ingericht voor en door mannen. Zo ook onze seksuele wereld en de erotische verhalen die daarmee gepaard gaan. De laatste jaren zijn er gelukkig steeds meer female focused organisaties opgestaan die hier verandering in willen aanbrengen. 

 

Er was eens…

 

Veel verhalen en sprookjes beginnen zo en eindigen met een Happy end. Vaak verhalen waarin het belang van de vrouw achterwege is gelaten of is gerepresenteerd als een hulpeloze prinses die gered dient te worden. Wat nou als er ook een magische wereld was waar de vrouw de grote hoofdrolspeelster is? En ja, die is er zeker. De verhalen die daar verteld worden lopen net wat anders dan in de sprookjes, misschien wel beter als je het ons vraagt. De laatste jaren zijn de erotische verhalen steeds een grotere rol gaan spelen. Voornamelijk de erotische verhalen voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen getriggerd worden door erotische verhalen speciaal geschreven voor vrouwen. En wat blijkt? Het is ook nog eens supergezond om seksueel bezig te zijn met jezelf. Het vermindert je stress hormoon, waardoor de kans op ziektes aanzienlijk afneemt. Dat lijkt ons dus wel een grote win-win situatie. 

 

Verwen jezelf 

 

Jezelf verwennen kan op veel verschillende manieren. Van een erotische massage voor vrouwen tot aan het lezen van een erotisch verhaal in Dusk magazine. Waar je ook voor kiest, zorg vooral dat het past bij jouw gevoel. Het kan ook zijn dat je niet zo’n lezer bent en liever kiest voor een erotische video. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig ook wat op gevonden. Namelijk porno, of liever gezegd porna. Beide gaan over seks alleen de porna gaat er net wat vrouwvriendelijker aan toen. Verwar vrouwvriendelijkheid vooral niet met soft, zachter of rustiger. In tegendeel zelfs, de heetste en meest gedurfde fantasieën van veel vrouwen worden verfilmd in de porna. De focus in deze erotische beelden of erotische verhalen ligt voornamelijk op de seksuele relatie die emotioneler en liefdevoller is. De wel bekende ‘pizza guy’ zit nog steeds in het erotische verhaal alleen houdt die net wat meer van zijn vrouwelijke actrice. 

 

Aanrakingen zijn belangrijk 

 

We hebben allemaal knuffels en liefde nodig. Maar seks mag zeker niet missen in het belangrijke rijtje. Dit kan je natuurlijk met een fijne partner doen, maar zelf kom je ook een heel eind. Help jezelf een letterlijk ‘handje’ op weg door verschillende lichaamsdelen van jezelf te masseren of simpelweg aan te raken. Als je dat spannend of gewoon niet prettig vindt raden we je aan te kijken tussen de erotische verhalen op www.dusk-magazine.com en wie weet lig je het hele weekend wel spannende verhalen te lezen!